Запорожский женский Интернет-журнал

Switch to desktop Register Login

Малі курчатка

Для приготування курчаток нам потрібно:

Пакет замороженого листкового тіста

Курочка

Гриби (краще білі)

Лучок

 

Сіль та перець

Олія для смаження

Яйце для змащування

1. Курочку протушкувати та нарізати маленькими шматочками

2. Грибочки нарізати та підсмажити з луком

3. Листкове тісто розморозити, розрізати на шматочки (приблизно 10х10 см), розкатати кожний і попроколювати в декількох місцях

4. На кожен шматочок тіста покласти готову начинку – спочатку курочку, далі гриби.

5. Защипати тісто в вузлик, змастити яйцем і поставити випікатись хвилин на 20 при температурі 180 градусів

!

Автор рецепта LenaLeno4ka, специально для ladies.zp.ua