Звернення запорозького козацтва до українського народу

Рейтинг:   / 0
ПлохоОтлично 

Шановні співгромадяни!

Україна сьогодні опинилася в центрі світового конфлікту. Політичне керівництво Росії переступило небезпечну межу, здійснивши акт неприхованої агресії по відношенню до мирної держави Україна. Сепаратистські сили в середині країни налаштовані розколоти суспільство, знищити українську державність. Їх методи — масові заворушення, збройні акції протесту, що ведуть до громадянської

 

війни та розколу країни.

Ми засуджуємо введення військ Російської Федерації до Автономної Республіки Крим, що є територією суверенної держави Україна. Ми засуджуємо блокування військових гарнізонів Збройних Сил України на півострові, а також інших установ та організацій. Ми засуджуємо сепаратизм!

Запорозьке козацтво, як і багато століть тому, за першим покликом Вітчизни з усім завзяттям та самовідданістю готове боронити громадський спокій, захищати конституційні права та законні інтереси українського народу, охороняти рідну землю та українські кордони. Український народ споконвіку намагався жити в мирі та злагоді з іншими народами, тим більше братніми слов'янами. Ми вдячні всім народам за підтримку української державності, європейських та загальнолюдських цінностей в Україні.

Ми закликаємо встати на захист нашої держави, вступати до лав української армії або підтримати українські збройні сили в будь-який інший спосіб.

Брати-українці, в єдності наша сила та перемога! Слава Україні!

Козацтво Запорожжя

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Ваш адрес почты:
Комментарий:
© 2024 Запорожский женский Интернет-журнал. Все права защищены.